≡ Menu

FYO in 2020

Het is een tijdje stil geweest op deze website. Achter de schermen is er hard gewerkt om met nieuwe activiteiten te komen. Ik ga vol energie en zelfvertrouwen beginnen aan het uitwerken van ideeën die al een tijdje op de plank liggen en niet alleen in Nederland maar ook op chateau Noncourt in Frankrijk. Dit jaar hebben we flink wat ” boosts’ gehad en voor 2020 zijn de 1e boekingen binnen. Tijd om de handen iiit de mouwen te steken!

Vanaf januari 2020 start ik met een co-hostschap bij atelier Fiberfusing. Dat vind ik wel een spannende! Dorie van Dijk heeft een grote naam in de wereld van het vilten, masterclasses en workshops. Nu kijken of het lukt haar werk voort te zetten, al dan niet als co-host maar je moet ergens beginnen. Het wensenlijstje om grote namen naar Fiberfusing te halen , ligt klaar. Nu nog contact gaan leggen en vooral goed plannen want er wordt veel gevist uit dezelfde vijver!

Sinds kort maak ik ook deel uit van de redactie van het blad Vilt dat uitgegeven wordt door de Nederlandse Vilt Kontakt Groep ( VKG). Buiten dat ik het leuk vind om te schrijven, is het ook een ontdekkingsreis op textielgebied. Je wordt uit 1e hand geïnformeerd en attent gemaakt op alle nieuwe dingen uit de textiel- en dus ook de viltwereld! Mocht je dus iets weten wat interessant is voor de leden van VKG, stuur dan gerust een mail. Als redactie zijn we er dankbaar voor!

En dan last but not least, de activiteiten op chateau Noncourt in Frankrijk. Op uur rijden vanuit Utrecht ligt het sfeervolle authentieke chateau in al zijn glorie . Je komt de poort binnen en het ” pakt” je om nooit meer los te laten. Die ervaring had ik ooit en hoor ik ook ieder jaar weer van onze gasten. Het chateau dateert van 1564, veel van de oude details hebben we zo gelaten. Het maakt deel uit van de geschiedenis en daar moet je niet teveel aan tornen is ons uitgangspunt.

Hou deze website in de gaten en FYO felt op facebook voor de laatste nieuwtjes mbt het programma van 2020! Heb je plannen om ook je activiteiten eens te organiseren op het chateau? Stuur dan een berichtje, augustus zit al grotendeels vol . In juni en juli is er nog ruimte.

FYO’s producten en unica’s , zijn al geruime tijd te koop en te bekijken bij Phylene felt Amsterdam. De winkel zit in het 2e gedeelte van de Hallen achter de Kinkerstraat in Amsterdam. Kom gewoon eens langs !

Deze winter starten we met workshops vilten. Dit kan heel persoonlijk of met een groep, voor beginners en gevorderden. Ook leuk om met vriendinnen een gezellige dag door te brengen, voor een verjaardagsfeest of zomaar. Informeer naar prijzen en mogelijkheden. Deze worden ook op deze website vermeld.

Voor alle informatie zowel voor Frankrijk als workshops bij Fiberfusing of individueel bij FYO, kun je een mail sturen naar fyo-feltwear@live.nl

Graag tot ziens!

Rianne

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide