≡ Menu

Viltdesign en verkoop

FYO-feltwear is gespecialiseerd in fashionable feltwear met een persoonlijke touch.

FYO staat voor For You Only. Met deze naam wordt benadrukt dat de producten persoonlijk zijn, toegesneden op de persoon zelf waardoor het unieke van het product wordt gegarandeerd. Het is eveneens mogelijk een eigen ontwerp te laten vervaardigen op maat en in de gewenste kleuren en materialen.

Atelier FYO-feltwear is voor per 1 januari 2004 gestart met een klein atelier aan huis . Na vele omzwervingen, ben ik in 2019 begonnen bij atelier Fiberfusing met het organiseren van masterclasses met professionele viltdocenten op nationaal en internationaal niveau voor zowel beginnende als  gevorderde vilsters.  Zie hiervoor de agenda. Voor individuele lessen en groepslessen kunnen we bij Fiberfusing terecht. In de zomer worden er weken op chateau Noncourt in de Haute-Marne in Frankrijk, georganiseerd. Deze creatieve weken kunnen op maat worden samengesteld en naar ieders wens.

Nieuwgierig geworden naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend informatie aan door een mail te sturen naar fyo-feltwear@live.nl of workshopsfiberfusing@gmail.com. Bellen mag ook + 31 646347447.

Rianne Vermeulen

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide