≡ Menu

Workshops

Workshops: halve dag / hele dag / gevorderden / kinderen / vriendinnenuitjes / individueel

Workshop hele dag van 10 uur tot 17.00 uur
Geschikt voor het maken van een groot werkstuk zoals een sjaal of tas in diverse technieken. Andere mogelijkheden zijn bespreekbaar. Inclusief koffie, thee en frisdrank met wat lekkers, gebruik van gereedschap en materiaal € 95 per persoon. Extra verbruik van materiaal wordt in rekening gebracht. Kleur naar keuze.
Minimaal 3 en max. 8 personen.

Workshop voor gevorderden op basis van een hele dag
Heb je al eerder gevilt en wil je je meer richten op technieken dan is het mogelijk een dagcursus te volgen waarbij verschillende technieken aan de orde zullen komen evenals het gebruik van diverse stoffen. De prijs is hetzelfde als voor de workshop van een hele dag maar er komen meerkosten bij voor het gebruik van de stoffen en extra materialen. Hiervoor zijn diverse prijzen afhankelijk van de soort stof. Hierbij wordt de meterprijs gehanteerd.

Workshop voor kinderen of kinderfeestjes
Deze workshop wordt in overleg samengesteld en de prijs is afhankelijk van waar de workshop wordt gewenst; in de galerie of thuis en met het aantal kinderen. Ook is het mogelijk om als afsluiting met de kinderen te gaan eten. We kunnen een eigen programma samenstellen geheel naar eigen inzicht en wensen.

Individuele workshop
Wil je een hele of halve dag professionele en persoonlijke begeleiding voor jezelf zodat je snel de vilttechniek onder de knie krijgt? Ook dat is mogelijk! Afhankelijk van je wensen en het te maken werkstuk wordt de prijs bepaald. In geval van persoonlijke begeleiding is deze workshop ook aan huis te geven.

Voor aanmelding en betalingsinformatie kunt u contact opnemen met Rianne Vermeulen, 06 46347447 of fyo-feltwear @ live.nl

Aankondigingen van workshops vind je in de agenda aan de zijkant.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide